10 Ekim 2018 Çarşamba

İnternetten Hızlıca Para Kazanmak İçin Kolay Yollar

Bu sayfada boş zamanlarınızda para kazanmanın en iyi yollarını bulacaksınız, üniversitemizde kendi deneyimlerimize dayanarak. Bu sayfaya yeni yollar eklemeye devam edelim, devam edin ve yer işareti koyun. Ve yorumlarınızda kendi fikirlerinizi paylaşın!


1-Çevrimiçi Anketler

   Öğrencilerin para kazanmak için gittikçe yaygınlaşan bir yolu, boş zamanlarında çevrimiçi anketleri doldurmaktır. Araştırma şirketleri her zaman anketlere cevap vermek ve yeni ürünleri test etmek için yeni üyeler alıyor.

Form dolumunun birkaç dakikası için, nakit veya ödül olarak ödenen bir miktar ödeme yapabilirsiniz. Bazı anketler için £ 3'e (5 $) kadar paketleyebilirsiniz!

Denemek için birkaç iyi olanlar şunlardır: Toluna, MySurvey, i-Say, Panel Görüş, Küresel Test Piyasası, Görüş Paneli, OnePoll, YouGov, Pinecone, SurveyBods, Hiving, PanelBase, Markalı Anketler, Fikir Karakolu, Üretken Akademik, Değerli Görüşler , Harris Poll, Mind Mover, Yeni Vista, PopulusLive, iPoll.

Ayrıca, internette gezinmek, video izlemek ve oyun oynamak için olduğu kadar anketler için de sizi ödüllendiren Swagbucks'a kaydolun.

2-Web’te Ara Para Kazan

Zaten çevrimiçi yapmak için para kazanmakla ilgileniyor musunuz? Bu, davranışınızda gerçekten çaba harcamadan veya değişiklik yapmadan çevrimiçi para kazanmanın en kolay yöntemlerinden biri olmalıdır.

Qmee.com'un bu yenilikçi fikri, sizi Google, Bing veya Yahoo'da aradığınız için ödüllendiriyor. Sadece tarayıcınıza basit bir eklenti yüklüyorsunuz ve arama yaptığınızda, normal aramanızın yanında birkaç sponsorlu sonuç olabilir.



Her bir Qmee sonucunun ekli nakit ödülü vardır - eğer ilgileniyorsanız sadece üzerine tıklayın ve ödülünüzü toplayın.



Şimdi ücretsiz üye olun ve kendi aramalarınızdan kazanmaya başlayın! Başlatmak için burayı tıklatın.

3-Çevrimiçi Yatırımcılık - Hisse Almak

     Hisse senedi piyasalarına ve para birimlerine yatırım yapmanın tarihsel olarak zorlu dünyası geniş çapta çatlamıştır. Bugün şişman bir kediye ihtiyaç duyulmuyor ya da Wall Street tarzı hisse senedi brokerlerinden Kurt'un yatlarına para yatırılıyor. Çevrimiçi pazar işlem platformlarının yardımıyla hepsini kendiniz yapabilirsiniz.

Bu yeni fırsatı araştırmak için çok zaman harcadığım için, dünya çapında 8 milyondan fazla kullanıcısı olan ve ücretsiz uygulama hesapları sunan en büyük platform olan eToro.com'u deniyorum.

eToro, BBC 2 belgeselinde "Traders: Minute by Mills" filminde yer aldı ve kısa bir süre önce birçok Premier League futbol takımına sponsor oldu.
//Bu sistemin güzel yanı büyük şirketlerin hisselerindeki değişimleri size anlık olarak göstermesi.






4-Kendi web sitenizi başlatın


Pasif gelir elde etmek mi istiyorsunuz? Bir web sitesine ihtiyacın var. Uyurken para kazanmanın yolu bu.

Wordpress ile bir web sitesine başlamak 20 dakikadan daha az sürüyor, neredeyse hiçbir şey yapmıyor ve 82 yaşındaki bir kişi tarafından yapılabiliyor. İlk ziyaretçilerinizi almak için yalnızca sosyal medyayı tıklatmanız yeterlidir ve sitenizden para kazanmanın birçok yolu vardır.

4.5- Bir Websitesi başlattığınızda ana geliriniz Google Adsense olacaktır. Google Adsense ile sitenizde kaliteli reklamlar göstererek kısa zamanda kendinize harçlık çıkarabilirsiniz. Tabiki sadece google adsense yok. Bir sürü reklam sağlayıcı firmadan istediklerinizin reklamlarını sitenizde gösterebilirsiniz.



//Bu makale devam edecektir




EmoticonEmoticon