28 Eylül 2019 Cumartesi

Kimetsu No Yaiba Konusu Ne? Tavsiye Ediilir mi? (demon slayer konu)

Eski çağlardan beri ormanda insan yiyen iblisler olduğu söylentisi gezmektedir. Bundan ötürü yerli halk gece vakti dışarıya çıkmayı hiç göze alamıyordu. Aynı zamanda efsaneye göre geceleri bu kana susamış iblisleri avlayan bir iblis avcısı vardır. Genç Tanjirou için bu söylentiler yakında acı gerçeklere dönüşecekti. Babasının ölümünden beri Tanjirou ailesine bakma görevini üstlenmişti. Hayatları trajedilerle karşılaşmış olsa bile mutluluğu bulmuşlardı. Ama bu mutluluk Tanjirou ailesini katledilmiş buluncaya kadardı ve hayatta kalan tek üyesi olan kız kardeşi Nezuko, bir iblise dönüşmüştü. Şaşırtıcı bir şekilde Nezuko hala insan duygularını ve düşüncelerini taşıyordu. Böylelikle Tanjirou'nun iblislerle dövüşme ve kız kardeşini tekrar insana dönüştürme görevi başladı.




Sorumlu kardeş Tanjiro, bir gece boyunca ailesini kaybedinceye kadar huzurlu bir yaşam sürdürüyor
Kız kardeşi Nezuko hayatta kaldı, ama bir şeytan oldu ve Tanjiro onu tekrar insana döndürmeyi hedefliyor.
Kız kardeşini kurtarmak ve ailesinin intikamını almak için Şeytan Katliamı Kolordu'na katıldığında karanlık bir yolculuk başlıyor
fantezi
Macera
Aksiyon
Açıklama
Ayar Japonya Taisho dönemidir. Tanjirou, ailesiyle birlikte kömür satıcısı olarak barış içinde yaşayan iyi kalpli bir genç çocuk. Ailesi şeytanlar tarafından katledildiğinde normal yaşamları tamamen değişir. Diğer tek kurtulan Tanjirou'nun küçük kız kardeşi Nezuko, vahşi bir şeytan oldu. Nezuko'yu normale döndürmek ve ailesini öldüren şeytandan intikam almak için, ikisi seyahate çıkarlar. Genç bir yetenek, kan ve kılıçların bir macera masalı başlıyor!

info:
Şeytan Avcısı: Kimetsu ya Yaiba, Koyoharu Gotōge'nin Japon manga serisi. Shueisha tarafından 15 Şubat 2016 tarihinden bu yana, Shueisha tarafından toplanan ve yayınlanan bazı bölümler, Ağustos 2019'dan bu yana on altı tankbon ciltinde yayınlandı.


İzlemek İçin Tıklayın.


EmoticonEmoticon