28 Eylül 2019 Cumartesi

Vinland Saga Konusu - Vinland Saga Konusu Ne Tavsiye İzlemeli misin?

Binlerce yıldır Vikingler, şiddet yanlısı en güçlü soylardan biri olarak kendilerine isim yapmışlardır. Vikinglerin iyi savaşçılarından birinin oğlu olan Thorfinn, derinden beslediği intikam arzusunu yerine getirmek için yeteneklerini geliştireceği savaş alanlarında çocukluğunu geçirir.


Benim Görüşüm:
Vinland Saga animesi bu sene başlayan ve ancak mangasıyla çoğu kişi tarafından bilinen bu senenin sağlam animelerinden birisi. Zaten Viking filmlerini dizilerini sevenler için izlenmesini tavsiye ederim. Bununla birlikte anime direkt olarak vikinglerle ilgili de değil. Yani shounen seven ama level up mekaniklerinden sıkılmış olan herkes için tavsiye edebileceğim bir anime.


Vinland Saga'nın animasyonları gerçekten çok iyi. Savaş sahneleri güzel dizayn edilmiş. Hepsinden öte dediğim gibi sadece vikingler değil konu. Olaya yaklaşık 1000 sene gerçekleşmiş siyasi olaylar falan da girince iş iyice güzelleşiyor ve tek karaktere bağlı, sadece onun yaptıklarını izlediğimiz bir animeden ziyade gerçekleşen olaylar içinde karakterin tepkileri yaptıkları ve hatta ana karakter dışında neler olduğu çok büyük bir kısım.

Vinlnd Saga izlediğim ilk 10 bölümüyle izlenmesini tavsiye ettiğim bir anime. İzlemek İsterseniz Linkler:

Vinland Saga tavsiye, Vinland Saga İzlemelisin


EmoticonEmoticon